Вести

| 13.10.2001 - 2:00h

Турнир у рукомету основних школа у Новом Београду

Под покровитељством Општине Нови Београд Рукометни клуб »Студентски град« у сарадњи са Општинским активом педагога физичке културе, организује 13. и 14. октобра Турнир у рукомету за ученике основних школа Новог Београда.
Турнир се одржава на теренима Спортског друштва »Студентски град« на Бежанијској коси, а учествују основне школе: »Милан Ракић«, Ђуро Стругар«, »Иван Гундулић«, »Јован Стерија Поповић«, Жарко Зрењанин«, »Душко Радовић«, »20. Октобар«, »Владимир Илич Лењин« и »Радоје Домановић«.
Младен Ранковић и Дарко Мишић, чланови Извршног одбора СО, свечано су отворили Турнир у суботу, 13. октобра у 9,30 часова. Финале рукометног надметања основаца одржаће се у недељу, 14. октобра, у 11,00 часова.
Општина Нови Београд је обезбедила за победнике, прву мушку и прву женску екипу, прелазни пехар и две рукометне лопте , као и девет штоперица за педагоге физичке културе.
Турнир у рукомету за новобеоградске основце само је једна од многобројних спортских манифестација чији је покровитељ била Општина Нови Београд у оквиру акције »Спортом против дроге«.

Календар догађаја Свако означено поље показује вам догађај на територији општини Нови Београд