Вести

| 28.09.2001 - 2:00h

Турнир у малом фудбалу »Фудбал за свакога дрога ни за кога«

На обновљеном терену код ИX београдске гимназије, у оквиру акције »Спортом против дроге«, одржан је 21. и 22. септембра 2001. године турнир у малом фудбалу, под покровитељством Скупштине општине Нови Београд.
Екипе су се такмичиле у три категорије: пионири, сениори и ветерани. Победници су: у категорији пионира ФК Раднички ЈП, сениора: екипа »Фонтане« и ветерана: екипа Водовод ИИ.
Промотер турнира је био Владимир Петровић – Пижон који је и сам одиграо једну утакмицу за екипу »Демократа«, а господин Петар Кривокућа је обезбедио учешће пионира ФК Црвена звезда.
Средства која су учесници уплатили намењена су за куповину лопти и спортских реквизита за новобеоградске основне школе.
Учесници турнира, по категоријама:
Пионири: ФК Раднички ЈП, ФК Нови Београд. ФК Црвена звезда
Сениори: Беопетрол, Протекта, Србљанка, Л. А. , Водовод И, ИX станица полиције Нови Београд, Фонтана, Метропол, Војвођанска банка
Ветерани: СО Нови Београд, ДС Нови Београд, Водовод ИИ, ОУП Земун
Терен код ИX београдске гимназије је за ову прилику обновљен и обележен залагањем челника СО Нови Београд, а Мирољуб Дамјановић Дуги, председник Кошаркашког савеза Београда, поклонио је, у име Савеза четири кошаркашке табле и обруча за кошаркашки терен.
Залагањем челника општине до сада је у акцији »Обнови своје игралиште« реновирано неколико спортских терена у Новом Београду.

Календар догађаја Свако означено поље показује вам догађај на територији општини Нови Београд