Вести

| 10.12.2001 - 2:00h

Признање Општини Нови Београд

Др Предраг Јовановић из Транспаренцy Интернатионал Сербиа, уручио је Жељку Ожеговићу, председнику општине Нови Београд, Признање за најуспешније ново општинско руководство у оквиру програма »Јачање транспарентности буџетирања и јавних набавки у општинама Србије«, 10. децембра 2001. године.
Општина Нови Београд је укључена у програм Транспаренцy Интернатионал Сербиа, у својству посматрача, прошле године. Представници општинске власти успели су својим залагањем да обезбеде средства за увођење новина којима је унапређен и заокружен систем информисања и комуникације са грађанима.
Господин Ожеговић захвалио се на признању и истакао је да је оно потврда да је ново руководство на правом путу да унапреди рад општинске управе у јавни сервис грађана.
По речима господина Јовановића „Водич кроз општинску управу-Нови Београд“, оставио је изузетан утисак на представнике других општина. Ову информативну брошуру, која грађанима пружа прецизне информације о неопходним документима које треба да понесу са собом како би обавили конкретан посао у општини, ускоро ће на кућне адресе грађана доставити и општине које су укључене у програм сарадње са Транспаренцy Интернатионал Сербиа.

Календар догађаја Свако означено поље показује вам догађај на територији општини Нови Београд