Вести

| 26.11.2001 - 2:00h

Поправка радијатора у Студентској улици

На иницијативу Љиљане Перовић, градског одборника и Жељка Ожеговића, председника Општине, половином новембра 2001. године, упућен је захтев Извршном одбору Скупштине града за хитно санирање хаварије на топловодним инсталацијама у Студентској улици у Новом Београду.
На састанку са Миодрагом Тодоровићем, помоћником генералног директора ЈКП »Београдске електране«, одлучено је да стручна служба топлане процени обим и вредност радова у Студентској улици од броја 7 до броја 37. Проблем је био најургентнији у згради у Студентској улици бр. 7 до 15 у којој су крајем октобра попуцали сви радијатори.
Градска влада је одмах реаговала. У намери да ову хаварију што пре санира формирала Комисију за избор најповољнијег извођача за замену радијатора у најугроженијој згради.
Комисија у саставу Ђорђе Станичић, Томислав Богетић, Милован Петровић, Наталија Кисић-Вукобратовић и Миомир Поповић, по хитном поступку, изабрала је за предузеће „Енерготерм“ из Београда. Радови, за које је издвојено 397.020 динара, завршени су у року од три дана, уз гаранцију од две године.

Календар догађаја Свако означено поље показује вам догађај на територији општини Нови Београд