Вести

| 11.12.2001 - 2:00h

Полицајац месеца новембра ОУП-а Нови Београд

Горан Младеновић, старији заставник, изабран је за »Полицајца месеца новембра« у Одељењу унутрашњих послова Нови Београд. Ово признање криминалистички инспектор Младеновић је добио јер је учествовао у откривању извршиоца двоструког убиства у Блоку 61. Захваљујући Младеновићевим информацијама специјалистичка служба градске полиције успела је да у кратком року расветли ово тешко кривично дело.
Сем тога, у току протеклог месеца Горан Младеновић је успешно решио 16 кривичних дела обијања станова. Занимљиво је да је извршилац ове серије обијања коцкар, који је и раније хапшен због разбојништава.
У свом редовном обављању дужности инспектор Младеновић покрива сектор у новобеоградским блоковима 63 и 64. Са грађанима остварује добру сарадњу. На питање шта му најтеже пада у обављању посла награђени полицајац нам је одговорио да је то недостатак возила, техничке неопремљености и мањак људства. Међутим, веома је задовољан новим руководством ОУП-а Нови Београд, које прати рад својих припадника, уме да их похвали и тиме им даје мотив више за успешно обављање посла. Као ни многе његове колеге ни инспектор Младеновић, иако има једанаест година радног стажа, нема решено стамбено питање. Ожењен је и отац је троипогодишњег сина.
Владан Стојановић, председник Извршног одбора СО Нови Београд, на седници одржаној 11. децембра 2001. године уручио је Горану Младеновићу новчану награду у износу од 3.000,00 динара и пожелео му да и даље буде тако успешан у обављању овог тешког посла.

Календар догађаја Свако означено поље показује вам догађај на територији општини Нови Београд