Вести

| 24.09.2001 - 2:00h

Отварање кошаркашког терена у МЗ »Блок 30«

Скупштина општине Нови Београд у сарадњи са Месном заједницом »Блок 30« и фирмом »Зептер Интернационал«, обновила је кошаркашки терен у Булевару Михајла Пупина 147, у Новом Београду. Донаторством ове реномиране компаније, обележена је асфалтна подлога спортског терена и постављене су нове кошаркашке табле, обручи и мрежице. Екипу Општине Нови Београд предводили су Жељко Ожеговић, председник , и Дарко Мишић, члан Извршног одбора. Ривали су им били Марко Ђуришић, одборник и народни посланик, и Ивана Тодић, такође, одборник општине Нови Београд. »Тешки центар« Ђуришић успешно је зауставио некадашњег кадетског репрезентативца Југославије, Ожеговића, који је постигао само једну тројку. На велико задовољство господина Слободана Лукића, финансијског директора Зептер банке, „цептеровци“ су славили резултатом 42:35. За најбољег играча утакмице проглашена је Ивана Тодић, плејмејкер победничке екипе, која је својим дриблизима општинара Мишића послала на клупу за резервне играче.
По завршетку утакмице »љути противници« су, на велико задовољство присутних, направили заједничку фотографију за успомену.
Користимо ову прилику да обавестимо Новобеограђане да је и компанија ЕЛАН поставила две нове кошаркашке табле са обручима, на суседном терену, у улици Булевар М. Пупина 145., такође, у МЗ Блок 30, и на најбољи начин се укључила у акцију »Поправи своје игралиште«.

Календар догађаја Свако означено поље показује вам догађај на територији општини Нови Београд