Вести

| 28.11.2001 - 2:00h

Нова кошаркашка конструкција у Блоку 30

На иницијативу Марка Ђуришића, републичког посланика, и Владимира Бисенића, одборника у Скупштини општине Нови Београд, постављена је нова кошаркашка конструкција на спортском терену у »Блоку 30«, у улици Булевар АВНОЈ-а 64, преко пута просторија Месне заједнице.
Средства за нову кошаркашку конструкцију, таблу и обруч обезбедио је донатор, господин Јован Јовановић, бивши атлетичар АК „Партизан“ и власник Музичког студија »Ундергроунд«, становник Блока 30.
Ово је још један пример добре воље грађана и предузећа која помажу да се деци и омладини у Новом Београду уреде простори за игру и спорт кроз акцију »Обнови своје игралиште«.
Подсећамо да су Савет Месне заједнице и СО Нови Београд у сарадњи са предузећима »Зептер Интернатионал« и »Елан« обележили два кошаркашка терена и поставили нове кошаркашке табле и обруче. Поред тога, »Елан« је поклонио деци овог новобеоградског блока и игралиште са новим тобоганом, љуљашком и клацкалицама.
Користимо ову прилику да позовемо потенцијалне донаторе да се прикључе акцији и помогну обнављање спортских терена и дечијих игралишта у Новом Београду. Заинтересовани могу да се јаве на телефоне Информативне службе СО Нови Београд 3106-785 и 311-58-72, сваког радног дана од 08,00 до 16,00 сати.

Календар догађаја Свако означено поље показује вам догађај на територији општини Нови Београд