Вести

| 10.10.2001 - 2:00h

Медицинско-хуманитарна акција у Месној заједници „Блок 23“

Медицинско-хуманитарна организација »Међународна медицинска помоћ« (Интернатионал Медицал Хелп), у сарадњи са Комесаријатом за избеглице Републике Србије, Саветом Месне заједнице „Блок 23“ и хуманитарним фондом »Симонида«, у среду и четвртак, 10. и 11. октобра 2001. године, од 9-17 часова, организује хуманитарну акцију у просторијама Месне заједнице (Трећи булевар 34, Нови Београд).
Мобилни тим »Међународне медицинске помоћи« вршиће консултативне специјалистичке прегледе и поделу лекова за расељена и избегла лица. Истовремено ће Завод за трансфузију крви Србије вршити акцију добровољног давања крви.
Фонд »Симонида« у сарадњи са Комесаријатом за избеглице делиће хуманитарне пакете свим расељеним лицима са Косова и Метохије.
Такође ће се вршити и попис расељених и избеглих лица заинтересованих за различите преквалификације које ће почети за месец дана.
Приоритет у овој медицинско-хуманитарној акцији имају избегла и расељена лица са територије Општине Нови Београд.
»Међународна медицинска помоћ« планира да у наредном периоду у сарадњи са Општином Нови Београд комплетно покрије обиласцима, пружањем медицинских улуга и поделом лекова социјално најугроженије становнике Новог Београда.

Календар догађаја Свако означено поље показује вам догађај на територији општини Нови Београд