Вести

| 13.12.2001 - 2:00h

»Бирамо нај фотографију Новог Београда«.

Подсећамо све заинтересоване да је Савет за културу Општине Нови Београд расписао наградни конкурс »Бирамо нај фотографију Новог Београда«.
Конкурс је отворен за све фотографе, професионалце и аматере, а тема је Нови Београд. Учесници могу да пошаљу неограничен број фотографија, чији формат не сме да буде мањи од 13×18 цм.
Назив фотографије и шифра морају да буду читко исписани на полеђини фотографије. Уз фотографије треба у затвореном коверту доставити: шифру, решење шифре, име, адресу, број телефона, као и назив и годину настанка фотографије.
Жири састављен од три члана, обратиће нарочито пажњу на уметнички квалитет и оригиналност. Одлука жирија је неопозива. Прва награда је десет хиљада динара, друга шест и трећа три хиљаде динара. Биће додељене и незваничне награде, за чије спонзорство већ има заинтересованих појединаца и фирми.

Фотографије треба најкасније послати до 15. фебруара 2002. године, на адресу:
Скупштина општине Нови Београд – Савет за културу
11070 Нови Београд, Булевар Михајла Пупина 167

Све додатне информације могу се добити на телефон: 311-50-14.

По завршетку конкурса Општина Нови Београд ће штампати каталог који ће добити сви учесници чији радови буду објављени. Изложба најбољих фотографија биће отворена у згради Општине у априлу 2002. године поводом 11. априла, Дана новобеоградске општине.
Фотографије се не враћају, а организатор конкурса задржава право да награђене радове користи за пригодне прилике.
Позивамо све заљубљенике у Нови Београд да учествују на конкурсу.

Календар догађаја Свако означено поље показује вам догађај на територији општини Нови Београд